Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.date.accessioned2024-12-05T20:29:27Z
dc.date.available2024-12-05T20:29:27Z
dc.date.issuedJune 15, 2024es_MX
dc.identifier.urihttps://cathi.uacj.mx/20.500.11961/29357
dc.description.abstractThe aim was to assess the sensory, microbiological, physical, and antioxidant properties of corn and wheat tortillas formulated with varying HDC concentrations. Sensory evaluation revealed that the corn and wheat tortillas with 20% HDC achieved the highest overall acceptability in terms of mouthfeel, color, and flavor attributes. The addition of HDC significantly reduced microbial growth compared to the control tortillas. All formulations displayed significant variations in quality properties. Tortillas containing HDC demonstrated significantly higher levels of TSPCC, TFC, and antioxidant capacity.es_MX
dc.description.urihttps://najfnr.com/home/article/view/433es_MX
dc.language.isoenes_MX
dc.relation.ispartofProducto de investigación ICBes_MX
dc.relation.ispartofInstituto de Ciencias Biomédicases_MX
dc.subjectTortillaes_MX
dc.subjectroselle decoction calyxeses_MX
dc.subjectphenolic compoundses_MX
dc.subjectcornes_MX
dc.subjectwheates_MX
dc.subjectantioxidant capacityes_MX
dc.subject.otherinfo:eu-repo/classification/cti/6es_MX
dc.titleDetermination of sensory, microbiological and antioxidant properties of tortilla added with Roselle decoction calyxes powderes_MX
dc.typeArtículoes_MX
dcterms.thumbnailhttp://ri.uacj.mx/vufind/thumbnails/rupiicb.pnges_MX
dcrupi.institutoInstituto de Ciencias Biomédicases_MX
dcrupi.cosechableSies_MX
dcrupi.norevista17es_MX
dcrupi.volumen8es_MX
dcrupi.nopagina178-191es_MX
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.51745/najfnr.8.17.178-191es_MX
dc.contributor.coauthorNúñez-Gastélum, José Alberto
dc.contributor.alumno178099es_MX
dc.journal.titleThe North African Journal of Food and Nutrition Researches_MX
dc.contributor.authorexternoMercado Mercado, Gilberto
dc.contributor.coauthorexternoCancino Herrera, Daniel Isram
dc.contributor.coauthorexternoRamos García, Karla Elizabeth
dc.contributor.coauthorexternoJuárez García, Alondra Valeria
dc.contributor.coauthorexternoHuerta De La Trinidad, Elia
dcrupi.impactosocialSies_MX
dcrupi.vinculadoproyextNoes_MX
dcrupi.pronacesSoberanía alimentaríaes_MX
dcrupi.vinculadoproyintNoes_MX


Archivos en el ítem

ArchivosTamañoFormatoVer

No hay archivos asociados a este ítem.

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem


Av. Plutarco Elías Calles #1210 • Fovissste Chamizal
Ciudad Juárez, Chihuahua, México • C.P. 32310 • Tel. (+52) 688 – 2100 al 09